Narudžba

Kako mogu naručiti poster ili više postera?

Proizvode možeš naručiti izravnim kontaktom s Ivy Qui Design studijem - putem obrasca na stranici Kontakt.
Nakon što zaprimimo upit, poslat ćemo ponudu/predračun i podatke za uplatu na dostavljeni kontakt e-mail.
Proizvod se smatra naručenim u trenutku kada zaprimimo uplatu prema poslanom predračunu na transakcijski račun ili e-mail s potvrdom prihvaćanja ponude, ukoliko želiš platiti pouzećem.

Obvezujemo se isporučiti sve naručene proizvode u roku od maksimalno 20 radnih dana te zadržavamo pravo odbiti bilo koju narudžbu bez obveze davanja obrazloženja.

Mogu li otkazati narudžbu?

Narudžbu možeš otkazati elektronskim putem - putem kontakt obrasca na web stranici Ivy Qui Design ili e-mail porukom koju je potrebno poslati na hello@ivy-qui.com. Obzirom da postere šaljemo na izradu u vrlo kratkom roku od zaprimanja narudžbe i ponosimo se brzinom dostave, molimo da narudžbu otkažete u što kraćem roku.

Ukoliko ste novac za narudžbu već uplatili na Ivy Qui transakcijski račun, vratit ćemo vam novac na račun s kojeg je izvršena uplata u roku 3 radna dana od dana otkazivanja narudžbe.

Dostava

Cijena dostave?

Dostava je besplatna za sve proizvode navedene na ivy-qui.com stranicama, koji se isporučuju unutar RH, osim prilikom isporuke na otoke koji nisu mostom povezani s kopnom. Za isporuku na otoke koji nisu mostom povezani s kopnom nadoplata za dostavu iznosi 35,00 HRK. Ista informacija dostupna je na stranici svakog pojedinog proizvoda.

U koje zemlje dostavljate postere?

Postere za sada dostavljamo samo unutar granica Republike Hrvatske.

U kojem roku će mi posteri stići na adresu?

Posteri na tvoju adresu stižu u roku od 3 do 7 radnih dana nakon narudžbe.

Na koju adresu će stići moj paket?

Paket šaljemo na adresu koju zaprimimo putem kontakt obrasca na Ivy Qui Design web stranici ili putem e-maila.

Tko dostavlja postere i mogu li pratiti status dostave?

Pakete dostavlja dostavna služba DPD Croatia d.o.o.. Status dostave možete pratiti putem DPD Tracking aplikacije.

Plaćanje i povrat robe

Koji su dostupni načini plaćanja?

Ivy Qui postere možete platiti uplatom na transakcijski račun (Internet bankarstvom ili općom uplatnicom) ili prilikom preuzimanja paketa – pouzećem. Za uslugu plaćanja pouzećem naplaćuje se naknada u iznosu 5,00 HRK.

Mogu li platiti kreditnom ili debitnom karticom?

Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti prihvatiti ovaj način plaćanja.

Reklamacije i povrat

Kako mogu reklamirati kupljeni proizvod?

Kupljeni proizvod ili proizvode kupac je dužan pregledati prilikom zaprimanja pošiljke. Ukoliko proizvod ili ambalaža imaju materijalni nedostatak, kupac može odbiti zaprimiti pošiljku. Isto pravilo primjenjuje se i za provjeru sadržaja paketa (odgovara li isporučena roba u potpunosti naručenoj robi).

U slučaju reklamacije nedostatka koji nije bilo moguće otkriti pri preuzimanju robe, potrebno je uputiti reklamaciju putem e-maila: hello@ivy-qui.com ili pisanim putem na adresu: Ivy Qui Design, obrt za marketing, grafički i web dizajn, Dubrovačka 49, 31 000 Osijek, sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Reklamacije su moguće u roku od 15 dana od dana isporuke robe. Prodavatelj (Ivy Qui Design) će izvršiti povrat novca Kupcu tek nakon što proizvod bude vraćen, odnosno nakon što kupac dostavi dokaz o slanju robe natrag. Kupac mora izvršiti povrat robe bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je obavijestio prodavatelja o svojoj odluci da vraća proizvod. Kupac je dužan vratiti neoštećeni proizvod, u originalnoj ambalaži na adresu koja je navedena na pošiljci uz prethodnu najavu na e-mail: hello@ivy-qui.com.

Mogu li vratiti kupljeni proizvod?

Kupljeni proizvod možeš vratiti u roku 15 dana od dana isporuke. Potrebno je uputiti zahtjev za povrat putem e-maila: hello@ivy-qui.com ili pisanim putem na adresu: Ivy Qui Design, obrt za marketing, grafički i web dizajn, Dubrovačka 49, 31 000 Osijek, sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Kupac se u tom slučaju obvezuje vratiti proizvod o svome trošku te u izvornom stanju (svi dijelovi paketa i proizvoda su na broju i neoštećeni) i u originalnoj ambalaži.