black preloader symbol
27.11.2020

Očaravajući božićni pokloni za predivne blagdane

O

tkrit ćemo vam tajnu. 😊 Već smo okitili naše božićno drvce, adventski vijenčić ponosno stoji na blagavaonskom stolu, a dnevna soba svake večeri nam blinka u nježnom ritmu božićnih lampica.

Božić je u zraku, a ove godine treba nam više nego ikad prije.

Odlučili smo tmurnoj 2020. godini pokazati zube i razbiti ju sjajem naših lampica i božićnih ukrasa. Ne dopuštamo da nam uzme blagdane, a nemojte dopustiti ni vi. Ukrasite svoje domove, odvojite vrijeme za svoje najvoljenije i obradujte ih i ovog Božića znakovima pažnje i očaravajućim poklonima.

Originalni božićni pokloni

Želimo da imate Božić ove godine. I želimo da bude poseban.

Baš zato, pripremili smo vam nešto novo, ekskluzivno i očaravajuće. Blagdansku kolekciju u kojoj ćete otkriti nešto što do sada niste vidjeli - ekskluzivne postere za zid s ručno lijepljenim zlatnim motivima.

Zvuči kao sjajan božićni poklon, zar ne?

Originalni božićni pokloni - Ivy Qui Design

Što pokloniti za Božić?

Znamo da se to pitate svake godine i da je u moru oglasa i blagdanskih akcija koje vas bombardiraju teško izabrati poklon koji će biti onaj pravi, a da vam ne isprazni bankovni račun baš do kraja. Naš prijedlog je da ove godine poklonite nešto drugačije. Nešto od srca i što će trajati.

Predlažemo i da što više poklanjate proizvode malih hrvatskih proizvođača. Na Instagramu zaista možete pronaći pregršt prekrasnih proizvoda, božićnih ukrasa i dekoracija talentiranih domaćih umjetnika, a Sony i Apple snaći će se ove godine i bez vas. 😊

Stoga, zašto ove godine ne biste poklonili poster s blagdanskim motivom?

Pošaljite poklon na željenu adresu

Znamo i da ove godine ne možete putovati i posjećivati drage ljude kao prethodnih godina, ali uz našu malu pomoć - vaši prekrasni darovi mogu brzo i sigurno doputovati k njima umjesto vas. 😊

Jednostavno je. Odaberite postere koje želite pokloniti iz jedne od naših kolekcija i šapnite nam na koju adresu ih Djed Božićnjak treba isporučiti - za sve ostalo mi ćemo se dogovoriti s debeljkom - a obećao je da će dostava biti besplatna!

Postere ćemo poslati u prikladnom poklon-pakiranju, a rado ćemo uz poster u vaše ime napisati i personaliziranu čestitku.

Zašto su Ivy Qui slike i posteri super izbor za božićni poklon?

Svi Ivy Qui Design posteri plod su naših ideja i mašte, dizajnirani u našem malom, kreativnom domu i proizvedeni u Osijeku. Možete biti sigurni da će vaš poklon biti i više nego originalan, a vjerujemo da u našim kolekcijama svatko može pronaći motiv koji će mu odgovarati i poster koji će ga uveseljavati ovih blagdana. Uz to, poklanjate hrvatski proizvod. 😊

Svjesni smo da su vremena složena i da nas stalno upozoravaju da ne putujemo i izbjegavamo bliske kontakte. Uz Ivy Qui Design nemate brige oko isporuke poklona. Samo izaberite poster koji želite pokloniti, šapnite nam na koju adresu treba otputovati i dostaviti ćemo ga u prekrasnom poklon-pakiranju s mašnom. Jesmo spomenuli da je dostava besplatna?

Ali to nije sve! :D (oduvijek želimo napisati tu rečenicu). Vaš poklon možemo dodatno personalizirati blagdanskom porukom, koju ćemo rado napisati za vas i priložiti uz poster.

Nadamo se da smo vas uvjerili da ove godine odvojite vrijeme za svoje najvoljenije i poklonite nešto drugačije. A sad brzo trk do naše Christmas kolekcije i naručite već danas svoj primjerak!

Christmas Collection - Ivy Qui Design

Blog - zadnji postovi

Pročitajte zadnje objave na Ivy Qui Design blogu i otkrijte savjete za uređenje doma, preporuke za originalne poklone i druge savjete koji će vam olakšati život.
VIDI SVE PostOVE