All
No items found.
November 27, 2020

Očaravajući božićni pokloni za predivne blagdane

Ove godine odlučili smo u Božiću uživati više nego ikad prije, a radost i veselje blagdana želimo podijeliti s vama. Tmurnu 2020. osvijetlit ćemo sjajem naših lampica i božićnih ukrasa. Ne dopuštamo da nam uzme blagdane, a nemojte dopustiti ni vi. Ukrasite svoje domove, odvojite vrijeme za svoje najvoljenije i obradujte ih i ovog Božića znakovima pažnje i očaravajućim poklonima.

saznajte više
October 30, 2020

Što pokloniti za krštenje, babinje ili rođendan djeteta?

Što pokloniti za babinje, pitanje je sad. Nekad davno naši stari znali su doći i istreniranim pokretom kažiprsta i srednjeg prsta desne ruke pod jastuk bebača nježno, ali autoritativno, zataknuti 100 njemačkih maraka. Naoko diskretno, no dovoljno polako, nek se vidi. I nema sumnje da je to bio vrlo rado prihvaćen poklon. Za roditelje. Naravno, sve se to na kraju potroši na pelene i ostale popratne stavke koje dolaze uz bebu, no ne biste li htjeli da vaš poklon bude takav da ga se beba ipak sjeća i da ga ima priliku i nekad kasnije doživjeti i koristiti? Možda i pretvoriti u lijepu uspomenu kako godine budu odmicale.

saznajte više
September 20, 2020

5 super ideja kako urediti dnevnu sobu

Dočekali ste i taj APN, došlo je vrijeme useljenja u novi stan i spremni ste se potruditi koliko god treba da vaš novi dom izgleda točno onako kako ste zamislili još i prije nego ste predali papire u banci. Ili...živite već neko vrijeme u svom ili iznajmljenom stanu, možda i radite od kuće, dosadili su vam jedni te isti zidovi i ukrasi na njima, ako ih imate. Ovaj tekst je namijenjen vama.

saznajte više
August 14, 2020

Crno-bijele slike za zid, novo odijelo vašeg doma

Vaš životni prostor već godinama izgleda jednako i to vam je odavno dosadilo? Donosimo nekoliko ideja kako možete osvježiti i modernizirati vaš dom i dati mu identitet koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

saznajte više

Poklon za rođendan za prijatelja ili prijateljicu

Odabrati savršen poklon za nju ili njega nije jednostavno, no imamo rješenje za vas. Zaboravite na čaše, sokovnike, parfeme, odjeću i još sto generičkih poklona kojih će se sjetiti i svi ostali. Otkrijte kako da vaš dar bude jedinstven, kreativan i originalan.

saznajte više
motivacijski poster crniposter za zid djevojkaposter za zid plavo nebopoklon za prijateljicu putovanjaposter za uređenje dnevne sobeslika mora na stolucvjetni poster na policipoklon za rođendan poster na polici

Prati Ivy Qui na Instagramu

pogledaj Profil
white instagram logo